this is me

Sunday, 26 June 2011

~kenangan HND2~

H N D  2
scenario
Lecturer 1
question: ada ka tada??
answer: tada... 

Lecturer 2
question: so what's the answer? 
answer: dun't know?? use your brain larrhhhh!

Lecturer 3
question: sir, make sure you give us distinction... hehehe
answer: do..........you.......think.........you'll......get....... distinction??

Lecturer 4
question: sir, how about our result for the 1st assignment?? 
answer: Azwan - MERIT, Azura- only PASS, Lina - MERIT, Alya - FAIL....(bukan nama sebenar)


_______________________________________________________________________________________________________________________________________

mesti semua pelik kan nape aku tulis macam ni. hehehe
actually, nilah kenangan yang aku xleh lupa tuk sem lepas (HND2). Setiap lec ade macam2 ragam, setiap lec ada macam2 style dia mengajar

ingat satu malam pukul 5.00am xsilap aku,
bersamaan dengan : 9hb June 2010 
hari : KHAMIS

kejadian berlaku antara aku (budak kaca mata) dengan salah seorang group assignment MI
waktu itu dan ketika itu sedang bz menyiapkan kerja kami
ktorng dengan selambe
menggabungkan setiap scenario kat atas tu menjadi satu ayat
hehehe

maka terhasillah:

only one question
ada ka tada?????

answer:
Tada?? Use your brain lah!!! do..........you.......think.........you'll......get....... distinction?? Azwan - you get MERIT, Azura - only PASS, Lina - MERIT, you Alya - FAIL.......(bukan nama sebenar)


Kesimpulannya :
satu rumah gelak dgr ktorng buat ayat macam tu. 
aku x henti2 gelak besar. Tapi kenangan itu mmg aku xkn lupakan.

pape pon: 
THANK YOU SIR FOR TEACHING US!!! 

_______________________________________________________________________________________________________________________________________

P/S: setiap nama yang terdapat di atas tiada kene mengena antara yang hidup dan mati. Satu lagi, kalau korang faham ngn entry ni bagoslah. kalau x buat2 paham yer. Entry kali ni hanya saja2 dan untuk mengisi masa lapang.hehehe . ;) 


No comments:

Post a Comment