this is me

Wednesday, 27 July 2011

penyebab SPOIL kan keadaan

maafkan aku sbb spoil kan keadaan
yelah kan.. korang dah buat segale perancangan 
tetiba aku tarik diri last2 minit

maafkan aku sbb jadi penyebab mood korang spoil
yelah.. aku buat korang susah 
korang nak kene cari kereta lagi
korang kene uruskan semua tu 
maafkan aku

terus terang
aku katekan aku nak sangat ikut
mase korang pergi hati aku meronta2 nak ikut
aku nak sgt ikut
tapi aku xsanggup nak tgk korang pergi
sbb aku tkot aku nanges
tpi aku cover
sbb aku x dpt join korang

masok kali ni dah dua kali aku x dpt join event mcm tu
aku selalu xdpt buat ape aku nak
korang beruntung sbb korang ade rezeki untuk semua tu
mungkin ade hikmahnyer

kalau korang berada dalam tempat aku
aku rasa pasti korang akan rasa pe aku rasa
bukan aku sengaja
tapi rezeki x berpihak kat aku
and akulah penyebab mood korang semua
SPOIL

pape pon thankz sbb ajak aku 
jemput aku untuk join event korang ni
thank you


1 comment:

  1. eh,, lin,, asl nie??,, relax la,,, xde menda la,,, xde sape spoil!!,, relax la,, kita kan kwn2!!,,,

    ReplyDelete